Хей и добър ден?

Започнах петък с малко 5k екшън разходка със Сюзън. Изтичахме на около 2 мили, но взехме решение, че по -скоро ще си поговорим, отколкото да бягаме и изминахме последната миля. Добре беше да настигнем нашата седмица и нашите момчета.
Най -актуалните ми видеоклипове

Учене от лошо бягане
Случват се лоши бягания – ето как се преместих покрай него и се научих от следващото си бягане. Идеята да ви помогне да станете по -добър бегач, като сте неутрален наблюдател на вашите тренировки.

Още видеоклипове

0 секунди от 3 минути, 48 секунди

След това
Неортодоксална книга и преглед на Netflix
07:28

На живо
00:00
08:21
03:48

Днес е френски тост петък! Празнувахте ли?

Потопих две парчета хляб в смес от: яйчни побори, чиа семена и канела. След това го приготвих и го гарнирах с бадемово масло и сироп. Това е изключителен начин да започнете уикенда.

След закуска мама и аз взехме кучетата на разходка. Те бяха изтощени след и веднага се спуснаха, когато се прибрахме. Но знаете, че ще се просят за поредната разходка по -късно днес!

Направих закуска за моя малък брат, Мат също. Вместо френски тост му направих PB & J Pita. Цялата пшеница Pita, гарнирана с PB&J и гарнирана с бананови филийки.

Обичам как изглежда като пица. Това е страхотно хранене за децата, но и аз ми харесва.

Имам петък, така че възнамерявам да се хвана за блогове и днес да изпълнявам много поръчки.

Получаваме ключовете към нашия мъничък кондо понеделник, но не съм сигурен в колко часа. Така че, като цяло се премествам в понеделник или вторник, в зависимост от този детайл.

Хамалите доставиха нашите неща на майка ми вчера и ще трябва да ги измъкнем до новото си място и да вземем мебели в някакъв момент следващата седмица.

Аз съм много повече от готов да постигна тази стъпка. Ние сме в крайници от месец и наистина просто искаме да се настаним и да удобни.

Благодаря за обратната връзка относно новото оформление на блога. Всъщност не възнамерявах да направя превключвателя, докато не разбрах как да го персонализирам, но моят домакин продължи напред и го промени през нощта! Когато се събудих тази сутрин и видях коментари за новото оформление на телефона си, се състезавах до компютъра, за да видя как изглежда по дяволите!

За щастие ZestyCook спаси деня и ми помогна поне да добавя заглавката си и да сменя ширините на колоната. Все още имам много повече промени по пътя, но ще отнеме някакъв опит и грешка, за да го поправя. Надяваме се, че няма да е твърде болезнено, но ако сте добри с тези неща, моля да ме уведомите?

Анкета на деня: Винаги съм искал да боядисвам косата си руса. Приятелката на брат ми може да го направи за мен (безплатно). Трябва ли да го избера или не?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате за тях:

Изпълнете отчет за 6 до 12 май

Изпълнете отчет за 6 до 12 май

Здравейте! Как минахте тичането и яденето си тази седмица? Ето ми кръг от бягане, храна, забавни, случайни и актуализации от th

100 мили проследяващи печат

100 мили проследяващи печат

Безплатна диаграма за печат на проследяване на 100 мили. Бягайте или ходете на 100 мили предизвикателни проследяващи за всички бегачи и да останете мотивирани

Маратон тренировъчно тренировъчно 4 -та седмица бягане, ядене и четене на актуализации

Маратон тренировъчно тренировъчно 4 -та седмица бягане, ядене и четене на актуализации

Маратон тренировъчна седмица 4. Дисни World Dopey Challenge Training Update. Дневник на храната и книги, които да слушате, докато бягате

Surf City Half Marathon Резултати и резюме

СърфГрадски полумаратон резултати и резюме

Surf City Marathon и Half Marathon резултати и резюме. Снимки и забавление от полумаратонския бягане в плажа Хънтингтън

Общо мили и най -доброто от февруари 2021 г.

Общо мили и най -доброто от февруари 2021 г.

Колко километри бягахте този месец? @RuneAtrepeat Instagram Тема на историята за бегачи. Най -добре бягане и яде за

Цели, които да ви помогнат да бягате по -добре – Натрупайте на Miles Challenge Day 1

Цели, които да ви помогнат да бягате по -добре – Натрупайте на Miles Challenge Day 1

Безплатен 30 -дневен текущ предизвикателство Ден 1. Как да си поставите целта за бягане. Натрупване на Miles Run Challenge ноември 2021 г.

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.