Вкарах със специалния мениджър за пореден път вчера! Тофу пържола за $ .39!

Използвах супер евтиното си тофу, за да направя огромно пържене. Това е по- „вечеря“ за мен, но трябва да работя от 4-7, така че го направих за обяд. Този метод Бен ще има вечеря, приготвена, когато се получи къща, понякога съм страхотен съпруг на Lil.
Последните ми видеоклипове

Моят прекрасен съпруг в отделението на Pysch: Мемоар – преглед на книгата
Моят прекрасен съпруг в отделението на Пиш: Мемоар
от Марк Луках

Оценка на аудио книги на най -продавания мемоар, издаден 2017.

Страхотно ли е слушане?
Споделям бърза оценка на книгата, предлагана на Audible.

От Amazon:

Сърдечно изтъняващ, но надежден мемоар за млад брак, който се предефинира от психични заболявания, както и утвърждава силата на любовта.

Марк, както и животът на Джулия заедно започнаха като приказен романс. Те паднаха като на осемнадесет, се ожениха на двадесет и четири, както и започнаха мечтания си живот в Сан Франциско скоро след това. Въпреки това, когато Джулия беше на двадесет и седем, тя преживя ужасяваща и непредвидена психотична почивка, която я кацна в психичното отделение почти месец. Някой ден тя беше жизнена, както и добре коригирана; Следващата тя беше заблудена, както и самоубийствена, убеди, че харесваните й не са в безопасност.

Въпрос:
Каква книга или подкаст слушате сега ??

Какво трябва да слушам по -нататък?!

Връзките към книгата, както и други оценки са на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 31 секунди

След това
Златният ретривър няма да вземе хапчетата си!
02:19

На живо
00:00
08:21
05:31

Този микс имаше тонове лук, броколи, както и сос от фъстъци, който направих себе си. Плюс това, страхотни оферти от кафяв ориз. Наистина го определих днес – 1 чаша, след това още 1/2, когато се върнах за секунди.

Този уикенд Джулс ми изпрати имейл този въпрос. Това е доста типично притеснение, както и проблем, така че вярвах, че ще се обърна към него тук. Оценете с вашето решение в коментарите!

Тази сутрин прокарах 10K и … краката ми се търкаха заедно, произвеждайки почти натъртване на вътрешните ми бедра. Както и аз имам висока толерантност към болката, когато ви кажа това нараняване! Белите ми дробове се чувстваха страхотно, сърцето ми биеше силно, коленете ми се задържаха, прасците ми се чувстваха добре, но бедрата ми ме накараха да се забави. Grrrr…. Попитах приятел за това след състезанието, както и тя ми каза, че това е „Chub Runt“. както и така ви питам- както и вашите читатели- три въпроса: 1) Освен че загубите 30 килограма (работещи върху него!) И/или използване на Capris (тази сутрин беше на 94 градуса!), Има ли превенция? 2) Има ли лечение или лечение- тъй като OUCH. 3) Можем ли да измислим много по -добро име за това явление от “Chub Runk”

Да, аз съм толкова запознат с бедрата на размазване … че ужилването под душа. Това неудобно се разхождаше през останалата част от деня. О.

1. Първо, не вярвам, че някога ще бъда достатъчен, за да нямам този проблем. Така че отслабването не е единственото решение, както и не бива да ви спира да бягате. Аз съм оформен в метод, който ме целува бедрата. Бих искал да повярвам, че се харесват (и затова няма да напуснат) – така че работя с него.

2. Това е напълно проблем за мен, така че или аз или напускам вазелината. Аз лично не използвам ръководство за тялото, тъй като Vaseline е по -евтин. По дяволите, дори не купувам вазелин – купувам това петролно желе от магазина от 99 Cent! Поставете на дебел слой, ако вървите по този маршрут. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Печата, но избягва много наранявания, така че бъдете щедри.

Или нося каприс. През лятото се опитвам да използвам дълги къси панталони/къси капри.

3. Моля, чуйте с вашите решения, за да предотвратите Chub Run & Concepts, за да го наречете нещо различно от Chub Run! Благодаря

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:Athleta Running Shorts Review

Athleta Running Shorts Review

Точно как да спрете раздуването на бедрото по време на Runninng. Нова оценка на шортите за бягане – Athleta Hiit IT 9 “Преглед на къси панталони.

TMI се притеснява от д -р Нита Ландри – подкаст 117

TMI се притеснява от д -р Нита Ландри – подкаст 117

Д -р Нита Ландри от телевизионното предаване на лекарите отговаря на всички ваши TMI притеснения на Kegels, уринарна инконтиненция, Inovo Devic

най -добрите утвърждения за бегачите

най -добрите утвърждения за бегачите

Ето списък от 51 положителни утвърждения за бегачи. Споменах ги в Instagram днес, тъй като може да не разпознаете

Не можете да бягате без

Не можете да бягате без

Не мога да стартирам без тези 11 артикула за изпълнение. Стека на километрите, които вървят трудност 23 23.

Вашият подкаст на вашия бегач, ядец, въпроси за посетители- История на Insta (Jan Part 2)

Вашият подкаст на вашия бегач, ядец, въпроси за посетители- История на Insta (Jan Part 2)

Вашите притеснения относно бягането, блоговете, тренировките за косата, издръжливостта, както и повече! Отговарям на всички притеснения, които дойдоха в това

Предпочитани марки за бягане на дрехи в момента, какви са моите задачи и HR въпроси

Предпочитани марки за бягане на дрехи в момента, какви са моите задачи и HR въпроси

Предпочитаните ми марки за бягане, както и трябва да имам дрехи за бягане, както и обувки. Маратонски съвети за конусни. Бягане, както и сърдечна честота

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.