Време е за още един кръг от благодарности в четвъртък

1. Благодаря ви Costco … за това, че използвахте достатъчно проби от предястия, за да натиснете обяд за един час. И за това, че ми позволи да получа толкова много храна в насипно състояние, въпреки че в моето домакинство има само 2 души. Факт: Нищо от това няма да се развали, преди да стигнем до него.
Най -актуалните ми видеоклипове

Моят очарователен партньор в Pysch Ward: Мемоар – преглед на книги
Моят очарователен партньор в Pysch Ward: Мемоар
от Марк Луках

Преглед на аудио книга на най -продавания мемоар, издаден 2017.

Добре ли е да слушате?
Споделям бърз преглед на книгата, налична на Audible.

От Amazon:

Сърдечно изтъняващ, но надежден мемоар за млад брак, който се предефинира от проблема с психичното здраве и утвърждава силата на любовта.

Животът на Марк и Джулия заедно започна като приказен романс. Те се влюбиха на осемнадесет, ожениха се на двадесет и четири и започнаха мечтания си живот в Сан Франциско скоро след това. Но когато Джулия беше на двадесет и седем, тя претърпя страшна и неочаквана психотична почивка, която я кацна в психичното отделение близо месец. Един ден тя беше оживена и добре коригирана; Следващата тя беше заблудена и самоубийствена, убедена, че близките й не са в безопасност.

Въпрос:
Каква книга или подкаст слушате сега ??

Какво трябва да слушам по -нататък?!

Връзките към книгата и други отзиви са на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 31 секунди

След това
Подкаст резюме от 6 август
07:26

На живо
00:00
08:21
05:31

Също така, благодаря, че ми продадохте достатъчно чесън, за да запазите вампирите и всякакви потенциални нови приятели далеч …

2. Специални оферти на мениджъра на вас … за това, че ми продадохте невероятно евтини органични салата

Това се предлага в собствения си контейнер за салата, за да мога просто да добавя един тон неща и да се разклащам! (Да, това би било цяла кутия нахут минус 1/4в, който използвах за вчерашния сос MMMM.)

3. Благодаря ви Vitatops, че ме направи по -щастлив, отколкото всеки мъж някога би могъл да ми позволи да имам десерт след всяко хранене и да не се чувствам виновен за това.

4. Благодаря ви подредена котка, че поставихте ваучер в средата на постелята, така че когато почиствам котешката пука, намирам награда. Всичко си заслужава.

5. Благодаря ви дълга десертна лъжица, че ми позволихте да ям от контейнера за сладолед, без да го получа по всички ръце. Истинска история – Един път чух някой да нарича тези „ледени чаени лъжици“. Бях възпитан, като ги наричах „десертни лъжици“ и не планирам да променя това име.

Мисля, че се изисква ледено кафе, преди моята група да се проведе тази вечер. Наистина влача тази седмица! Ще се видим тази вечер

Имате нещо/едно, което да благодарите?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.