Здравей! Тази сутрин пробягах бягането с полумаратон Redlands. Имах изненадващо страхотно състезание. Точно тук е моята резюме на състезанието Redlands, както и резултатите…. (Позволете ми да разбера дали сте провеждали състезание или сте имали и тренировъчен ход по -долу)

Да започнем от началото …
Най -актуалните ми видеоклипове

4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи
СТАНДАНЕ НА АБС тренировка, която можете да направите у дома. Никакви устройства Основни упражнения, които можете да направите, изправяйки се преди или след бягане. Бърз урок на 5 тренировки се движи за силно ядро, както и за затруднено затруднение.

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 31 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 3
00:51

На живо
00:00
08:21
04:31

Абонирах се за състезанието в интернет, както и получих моята състезателна надпревара ден сутринта. Run With Redlands Race използва 5K, 10K, както и полумаратон. Беше лесно да вдигна милошката си на състезателна сутрин, да сложа нещата си в превозното средство, както и да се подготвя да тичам.

Предварително състезание: Лесно за откриване на старт на състезанието, бърз и прост пикап на пакети, както и много безплатен паркинг. Това е сравнително малко състезание, но беше изключително добре организирано.

Състезанието: Започна навреме. Това беше вид на ниско решаващо начало, само отброяване, както и няма огромно начало или повърхностна линия.

Много от решаващото нещо, което трябва да се отбележи: хълмично е.

Много хълмист. Докато бягах, усещах, че моите четириноги започнаха да се чувстват мъртви. Просто продължавах да вярвам „Това е толкова хълмично !!“.

Точно когато повярвах, че искам да го върна малко, тъй като беше толкова трудно – аз бях от човек, който се насочи към жена пред нас около 50 тревни площи, както и казах: „Има вашето място на подиума.“

Веднага го отхвърлих, казвайки: „Това е най -хълбовата раса, която никога не съм правил !!“

Исках да се забави, но коментарът му беше събуждане на телефонно обаждане, както и аз я следих, както и взех решение да го натисна и да видя какво имам днес.

Тя остана на 50 тревни площи от мен, така че беше чудесно просто да се поддържам и искрено – ако тя се хвърляше по хълмовете, тогава трябва да мога и аз. Просто се опитах да поддържам страхотно темпо, а не да ходя, както и да не плача.

След това, около миля 11 я подминах, както и продължих. Взех решение да го натисна. Продължавах – не съм сигурен дали тя е идеална зад мен или какво.

Току -що държах на скоростта си, както и направих каквото можех. Накрая завърших! Awww. Толкова е страхотно да се направи!

Тогава човекът от по -рано в състезанието дойде толкова, колкото и аз, както ми каза поздравления! Ако не беше за него, най -вероятно ще се обадя. Това, което насърчаваше, беше всичко, което ми трябваше, за да се „покажа“. Това направи всичко различно. Имам 3 -то местоположение жени (това е, което той говореше за получаване на топ 3, както и на подиума).

Redlands Half Marathon Резултати: 1:44:18

Оранжев сок след състезанието. Това беше най -добре – минахме покрай голяма част от оранжевите горички, както и зашеметяващи домове с оранжеви дървета.

След RACE отидох при брат ми, за да прекарам малко качествено време със семейството си. Отидохме на църква, както и след това закуска.

Имайте всички превръзки, които изисквате тук!

Като цяло: Фантастично състезание. Фантастично време. трудни хълмове. Имам чувството, че се справих добре в бягането. Най -вероятно няма да го направя още веднъж през следващата година/скоро като се има предвид, че това е толкова труден курс, но може би. Фантастична храна.

Въпрос: Състезавахте ли се този уикенд? Бягане? Яжте?

Как мина?

Изпратете ми работната книга

43save

Споделянето е загриженост!

43
Щифт

Дял

Туит

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.